animalul favorit
+5
dytza
Elena
Ad_Non-chan
just...me madytza
Winry Rockbell
9 participanți
Magic! :: Pentru inceput: :: favorit!
Pagina 1 din 1
Re: animalul favorit
eu am avut 15 5 au murit de mici nus de ce 3 ia calcat masina e mama (gina) care ia facut pe toti am duso da a zis tata ca stie la cie e si o ia inapoi 3 iam dat la neamuri si restul ii am chioar acum stau pe langa mn
MISTO DE TN! IMI DAI SI MIE UNA?? DAR S ANU AI PAR CA SA NU MAI FIE MAMA ALERGICA( E ALERGICA LA TOATE ANIMALELE) BN ZIS! TOATA LUMEA ZICE CA SEMAN CU O MAIMUTZA(DA...MADA MAIMUTZA..)MA ROG SI POATE O SA FIE ALERGICA SI LA MN!(MADA MAIMUTZA ) TACI CA TE BAT!
SI CATEI SUNT FRUMOSI[img]URL=http://img509.imageshack.us/my.php?image=chiwawa1zx7.jpg][/URL][/img]
cainele cel mai bun prieten al omului eu am avut unul dar a murit era batran rau era canis il chema Blackyin romana negrut e unul din ingerii mei din rai
Elena-
Numarul mesajelor : 174
Varsta : 24
Localizare : Caransebes judet Caras-Severin
Reputatie : 3
Data de inscriere : 06/02/2009
si bunik mea are un catel! maxx e ciobanesc belgian! hai sa vil arat
offf e atat de mumos! nu ar face rau nici unei muste si da labutza cand io ceri!
ak sa o vedeti si pe pisica mea(neagra) cand era mica cu fratiorul ei care a murit! la o saptamana dupa moarte micutului a murit si mama lor!
aku dytza mea(aia neagra) are ochii galbeni! e mumusete de pisica!
offf e atat de mumos! nu ar face rau nici unei muste si da labutza cand io ceri!
ak sa o vedeti si pe pisica mea(neagra) cand era mica cu fratiorul ei care a murit! la o saptamana dupa moarte micutului a murit si mama lor!
aku dytza mea(aia neagra) are ochii galbeni! e mumusete de pisica!
super apropo mady am si io pisica gri la fel o cheama sau mai bn il cheama tomita
tomita am spus deoarece am dat toate numele la vechile mele pisici si am luat de la toms & jery si tomita e un alint sper ca ai inteles
si eu ador pisicutele
*Irma*-
Numarul mesajelor : 187
Varsta : 26
Reputatie : 7
Data de inscriere : 14/12/2008
am intelesmicuta_haruki a scris:tomita am spus deoarece am dat toate numele la vechile mele pisici si am luat de la toms & jery si tomita e un alint sper ca ai inteles
ma bucur *irma* ca iti plac si tie pisicile!
da de fapt toate animalele sunt frumoase si dragute nu con teaza cum arata dar daca Dumnezeu le-a dat si pe ele pe pamant
deci am observat ca va plac tuturor
deci am observat ca va plac tuturor
si animalul meu preferat este pisica
rozmarin- Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 5
Data de inscriere : 06/07/2009
Anotimpul meu preferat este Primavara pentru ca atunci m-am nascut eu(26 martie 1997) si pentru ca atunci ies florile si inmuguresc copaci.
liliacmovaliu-
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 27
Localizare : Romania
Reputatie : 2
Data de inscriere : 30/07/2010
Magic! :: Pentru inceput: :: favorit!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum