scoala...doamne
5 participanți
scoala...doamne
voi cum va descurcati la sc? eu...ma deskurk fff bn...pana acum nam nicio probl. dar nu-mi place sa ma trezesk dim. ia povestiti si voi:
Re: scoala...doamne
hmm...si eu ma descurc fff bn!oricum imi place la sc ca sunt cu nebunii mei!
app avem si un forum da nam mai intrat d moolt pe el!
http://thebestclass.forumotion.com/portal.htm
cred ca din cls a....5!
app avem si un forum da nam mai intrat d moolt pe el!
http://thebestclass.forumotion.com/portal.htm
cred ca din cls a....5!
bv! cea mai mica nota din acest sem a fost 9
din sem trecut a fost 4 din cauza unui profesor care a venit bat manga la ore si nu ia convenit ca eu vb rpd!
ma rog a stricat la moolti media in ziua aia! sa luat 6 de 4 si un 6!
din sem trecut a fost 4 din cauza unui profesor care a venit bat manga la ore si nu ia convenit ca eu vb rpd!
ma rog a stricat la moolti media in ziua aia! sa luat 6 de 4 si un 6!
mz si cu profesorul n u esti sigura cand intra profesoara de romana nici nu o privesc raspund facanduma ca imi caut ceva
Pffff la mine in clasa [defapt toata scoala ] este probleme cu profesorul de muzica. Dom' Serban si nu mai stiu cum. Mai este si in parlament... La ora lui de muzica trebuie sa stam dupa catalog, iar Daniela [husleag] a avut numai 10 [pe linie ._.] si la muzica a ramas cu media 7 O.O Toata clasa era sa faca criza din cauza asta, si eu am ramas la media 8 -.-' Si este si cam deranjabil, nici bine nu incepe lectia, ia telefonul in mana "Alooo. Domn' presendinte" " Aloooo... Domn' Director!" si tot asa... Uita ce-am facut lesctia trecuta si ne-o mai preda de vreo 3 ori >.< [sa intamplat ... -.-']
ieuu ma descurc ft.beene la sc..mai ales cand sunt cu cea mai buna prtna a mea...ma simt minunat..
cool_antonela-
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 25
Localizare : ArAD
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/06/2009
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum