TU IN VARIANTA ANIME
4 participanți
Magic! :: Pentru inceput: :: Pentru discutii mai lungi: :: Concursuri :: anunturi :: Quiz-uri
Pagina 1 din 1
TU IN VARIANTA ANIME
TU IN VARIANTA ANIME Rezultatul meu a fost: "
Esti o fata desteapta si foarte cool.Iti place sa petreci timpul citit si studiind dar asta nu inseamna ca nu ai prieteni,din portiva esti amuzanta si prezenta ta este acceptata de toti." Al tau care este? Click aici si afla!
Esti o fata desteapta si foarte cool.Iti place sa petreci timpul citit si studiind dar asta nu inseamna ca nu ai prieteni,din portiva esti amuzanta si prezenta ta este acceptata de toti." Al tau care este? Click aici si afla!
Re: TU IN VARIANTA ANIME
Rezultatul meu a fost: "
Esti foarte vesela si iti plac lucrurile naturale.Iubesti pisicutele si niciodata nu te plictisesti.Esti hyperactiva" Al tau care este? Click aici si afla!
Esti foarte vesela si iti plac lucrurile naturale.Iubesti pisicutele si niciodata nu te plictisesti.Esti hyperactiva" Al tau care este? Click aici si afla!
Rezultatul meu a fost: "
Iti plac mai toate lucruile dar nu prea ai pofta de mancare...Iti mentii silueta.Esti dragutza de aceea toti sunt alaturi de tine."
cred ca m-a descris bine!
Iti plac mai toate lucruile dar nu prea ai pofta de mancare...Iti mentii silueta.Esti dragutza de aceea toti sunt alaturi de tine."
cred ca m-a descris bine!
TU IN VARIANTA ANIME Rezultatul meu a fost:
"
Esti sensibila si dragutza...mai toti te plac dar tu esti cam singuratica.Iti place muzica si te intelegi bine cu familia."
Al tau care este? Click aici si afla!
"
Esti sensibila si dragutza...mai toti te plac dar tu esti cam singuratica.Iti place muzica si te intelegi bine cu familia."
Al tau care este? Click aici si afla!
Subiecte similare
» Cum ai arata in varianta anime?(
» anime-uri preferate
» site-uri cu anime
» Ce cred baieti din anime despre tine ?
» Cum ai arata daca ai fi intr-un anime ptr fete
» anime-uri preferate
» site-uri cu anime
» Ce cred baieti din anime despre tine ?
» Cum ai arata daca ai fi intr-un anime ptr fete
Magic! :: Pentru inceput: :: Pentru discutii mai lungi: :: Concursuri :: anunturi :: Quiz-uri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum