vanessa hudgens
2 participanți
Magic! :: Pentru inceput: :: favorit! :: staruri
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: vanessa hudgens
Nume real: Vanessa Anne Hudgens
Alias: Baby V
Data nasterii: 14 Decembrie 1988 (20 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Salinas, California, United States
Status marital: necasatorit
Mama: Gina Hudgens
Tatal: Greg Hudgens
Surori: Stella Hudgens
Inaltime: 1,60m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: brunet
Hobby-uri: muzica
Site oficial: www.vanessa-hudgens.com
Alias: Baby V
Data nasterii: 14 Decembrie 1988 (20 ani)
Zodia: Sagetator
Locul nasterii: Salinas, California, United States
Status marital: necasatorit
Mama: Gina Hudgens
Tatal: Greg Hudgens
Surori: Stella Hudgens
Inaltime: 1,60m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: brunet
Hobby-uri: muzica
Site oficial: www.vanessa-hudgens.com
Vanessa Anne Hudgens (n. 14 decembrie 1988, Salinas, California) este o cântăreaţă şi actriţă americană. Părinti ei sunt Gina şi Greg Hudgens. Este cunoscută datorită rolului "Gabriella Montez" din filmele din seria High School Musical. Are un album numit "V" pe care sunt incluse piese precum: Let's Dance si Say OK.
Vanessa este iubita lui Zac Efron. În anul 2007, au apărut pe internet câteva fotografii personale cu Vanessa nud. Au existat speculaţii că din această cauză Disney va întrerupe colaborarea cu ea, dar acestea nu s-au adeverit.
Vanessa este iubita lui Zac Efron. În anul 2007, au apărut pe internet câteva fotografii personale cu Vanessa nud. Au existat speculaţii că din această cauză Disney va întrerupe colaborarea cu ea, dar acestea nu s-au adeverit.
La sfârşit de an, facem bilanţul şi ne dăm seama ce a fost bun şi ce a fost mai puţin bun în 2008 şi, desigur, ne facem planuri pentru un 2009 încununat de cât mai multe succese.
În acelaşi timp, mulţi dintre noi ne îndreptăm atenţia şi spre cei din jurul nostru. În 2008 am pierdut mulţi oameni valoroşi, mari actori şi mari cântăreţi, dar au fost şi multe celebrităţi care s-au căsătorit în acest an ori s-au bucurat de faptul că au devenit părinţi.
Dacă pentru cei din România aceste bilanţuri au fost făcute şi difuzate deja prin intermediul emisiunii „Poveştiri adevărate”, pentru vedetele din străinătate s-au făcut diverse topuri, printre care unul cu cuplurile preferate de spectatori.
Se pare că Zac Efron şi Vanessa Hudgens, eroii din „High School Musical 3: Senior Year”, cel mai recent film produs de Disney, formează cuplul preferat în aceeaşi măsură de adolescenţi şi de adulţi. Simpaticele personaje interpretate de ei au avut succes la public, astfel că cei doi sunt pe primul loc în topul celor mai iubite cupluri ale anului 2008, top realizat de FoxNews.com.
Iată care sunt toate cuplurile care au intrat în acest top:
1. Zac Efron şi Vanessa Hudgens
2. Brad Pitt şi Angelina Jolie
3. Halle Berry şi Gabriel Aubry
4. Gwen Stefani şi Gavin Rossdale
5. Liev Schreiber şi Naomi Watts
6. Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi
7. Jake Gyllenhaal şi Reese Witherspoon
8. Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni
9. Jay-z şi Beyonce Knowles
10. Justin Timberlake şi Jessica Biel
În acelaşi timp, mulţi dintre noi ne îndreptăm atenţia şi spre cei din jurul nostru. În 2008 am pierdut mulţi oameni valoroşi, mari actori şi mari cântăreţi, dar au fost şi multe celebrităţi care s-au căsătorit în acest an ori s-au bucurat de faptul că au devenit părinţi.
Dacă pentru cei din România aceste bilanţuri au fost făcute şi difuzate deja prin intermediul emisiunii „Poveştiri adevărate”, pentru vedetele din străinătate s-au făcut diverse topuri, printre care unul cu cuplurile preferate de spectatori.
Se pare că Zac Efron şi Vanessa Hudgens, eroii din „High School Musical 3: Senior Year”, cel mai recent film produs de Disney, formează cuplul preferat în aceeaşi măsură de adolescenţi şi de adulţi. Simpaticele personaje interpretate de ei au avut succes la public, astfel că cei doi sunt pe primul loc în topul celor mai iubite cupluri ale anului 2008, top realizat de FoxNews.com.
Iată care sunt toate cuplurile care au intrat în acest top:
1. Zac Efron şi Vanessa Hudgens
2. Brad Pitt şi Angelina Jolie
3. Halle Berry şi Gabriel Aubry
4. Gwen Stefani şi Gavin Rossdale
5. Liev Schreiber şi Naomi Watts
6. Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi
7. Jake Gyllenhaal şi Reese Witherspoon
8. Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni
9. Jay-z şi Beyonce Knowles
10. Justin Timberlake şi Jessica Biel
Vedeta de 19 ani din serialul "High School Musical" se mândreşte cu rădăcinile ei spaniole, irlandeze, filipineze şi chineze şi crede că genele o ajută să nu se îngraşe!
Frumoasa brunetă este o actriţă foarte bună, dar şi o cântăreaşă talentată. Albumele ei "V" şi "Identified" s-au vândut în milioane de exemplare şi i-au adus faimă, dar şi un cont bancar frumuşel.
Pentru că are dimensiuni de model, Vanessa a fost imaginea diferitelor campanii publicitare şi a pozat pentru multe publicaţii. Curioşi din fire, ziariştii au încercat să afle care sunt secretele ei în materie de sport şi dietă. Vanessa le-a răspuns chicotind: "Sunt atât de pofticioasă încât uneori ma mir şi eu că sunt slabă! Nu pot să rezist tentaţiei cu cacao numită ciocolată! Nu ştiu cum se face că mereu mă trezesc ronţăind o tabletă! Probabil mă menţin în formă dansând! Da, cu siguranţă asta mă salvează! "
După ce câteva poze private în care apare în lenjerie intimă au fost lansate pe internet, s-a iscat un mare scandal, iar Vanessa a avut de înfruntat opinia publică, asemeni colegei ei de breaslă, Miley Cyrus.
"Erau nişte poze private ce mi-au fost furate din calculator. A fost traumatizant pentru mine şi sunt foarte supărată că aşa ceva a fost posibil. Sper că fanii mei au învăţat ceva din asta şi îşi vor proteja mai bine intimitatea. Oricum, le mulţumesc că au fost lângă mine!", a mărturisit Vanessa.
Pentru Vanessa experienţa a fost una extrem de neplăcută, însă pentru mulţi pozele au fost o adevărată încântare!
Frumoasa brunetă este o actriţă foarte bună, dar şi o cântăreaşă talentată. Albumele ei "V" şi "Identified" s-au vândut în milioane de exemplare şi i-au adus faimă, dar şi un cont bancar frumuşel.
Pentru că are dimensiuni de model, Vanessa a fost imaginea diferitelor campanii publicitare şi a pozat pentru multe publicaţii. Curioşi din fire, ziariştii au încercat să afle care sunt secretele ei în materie de sport şi dietă. Vanessa le-a răspuns chicotind: "Sunt atât de pofticioasă încât uneori ma mir şi eu că sunt slabă! Nu pot să rezist tentaţiei cu cacao numită ciocolată! Nu ştiu cum se face că mereu mă trezesc ronţăind o tabletă! Probabil mă menţin în formă dansând! Da, cu siguranţă asta mă salvează! "
După ce câteva poze private în care apare în lenjerie intimă au fost lansate pe internet, s-a iscat un mare scandal, iar Vanessa a avut de înfruntat opinia publică, asemeni colegei ei de breaslă, Miley Cyrus.
"Erau nişte poze private ce mi-au fost furate din calculator. A fost traumatizant pentru mine şi sunt foarte supărată că aşa ceva a fost posibil. Sper că fanii mei au învăţat ceva din asta şi îşi vor proteja mai bine intimitatea. Oricum, le mulţumesc că au fost lângă mine!", a mărturisit Vanessa.
Pentru Vanessa experienţa a fost una extrem de neplăcută, însă pentru mulţi pozele au fost o adevărată încântare!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Magic! :: Pentru inceput: :: favorit! :: staruri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum